Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul - blog.iamfuzy™

31 July 2017

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

Assalammualaikum

Jom kita join segmen giveaway yang special ni dan buat chocolate lover kena bah join hehe

Sila klik banner untuk lanjut

Syarat-syaratnya mudah sahaja :
1. Follow Blog Sii Nurul dan Diary Nie's Gallery 
2. Like FbPage Sii Nurul
3. Buat entry yang bertajuk "Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul"
4. Letak gambar banner kat atas dalam entry post korang dan backlink ke entry post ini
5. Tinggalkan URL entry post korang kat ruang komen di bawah

Giveaway ini berlangsung bermula 25 Julai - 15 Ogos 2017. Dan senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. Pemenang akan diumumkan pada 20 Ogos 2017 (Ahad), Insya'Allah.

3 ORANG PEMENANG AKAN DIPILIH melalui RANDOM.ORG.
Penenang bertuah akan menerima hadiah Coklat Ferrero rocher, Cadbury & Hersheys

21 comments:

  1. Good luck kak.. sedapnya coklat yummy yummy

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi tinggalkan link blog dekat Fb Uyul untuk diletakkan dalam bloglist pada bulan lepas. :)
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  4. dah berjaya leh la belanja nnt hehehe

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen sama. gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    http://www.myarosli.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah Umi Fuzy kerana memenangi segmen ini!

    ReplyDelete
  8. Tahniah kerana terpilih sebagai pemenang Umi ^^
    Pemenang bertuah sila berikan nama penuh, alamat, serta no telefon ke email nurulatikayunus23@gmail.com atau whatsapp ke no 01133246140 untuk tuntut hadiah anda~ Pengeposan hadiah akan bermula pada 25hb Ogos 2017 jika kesemua pemenang telah memberikan maklumat tersebut ya~

    ReplyDelete
  9. Hello, of course this post is truly fastidious and I have learned lot of things from it on the
    topic of blogging. thanks.

    ReplyDelete
  10. You could certainly see your enthusiasm in the article you write.
    The world hopes for more passionate writers such
    as you who aren't afraid to mention how they believe.
    At all times go after your heart.

    ReplyDelete
  11. Great beat ! I would like to apprentice whilst you amend your
    web site, how could i subscribe for a weblog site?

    The account aided me a appropriate deal. I were tiny bit familiar
    of this your broadcast provided brilliant clear
    concept.

    ReplyDelete
  12. I together with my buddies came reviewing the
    great hints located on your web blog and before long got a horrible suspicion I had not expressed respect to you for them.
    These men became for that reason stimulated to study all of them and have now
    really been tapping into them. Many thanks for turning out to be very thoughtful and for
    deciding on some important ideas most people are really eager to understand about.

    My honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

    ReplyDelete
  13. I am sure this post has touched all the internet viewers, its really really pleasant article
    on building up new webpage.

    ReplyDelete
  14. There is visibly a lot to identify about this. I feel you made certain good points in features also.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!