Pakaian Muslimah Online di Butik Lanafira - IAMFUZY™ Malaysia Lifestyle Blog

TERKINI

Post Top Ad

Pakaian Muslimah Online di Butik Lanafira

Buat mereka yang masih mencari-cari pakaian muslimah yang mampu memberikan gaya, mampu milik dan paling penting bermutu Umi syorkan korang jengah ke butik muslimah di LANAFIRA.


LANAFIRA adalah butik pakaian Muslimah yang dijual secara online (atas talian) dengan pelbagai jenis rekaan pakaian termasuklah baju peplum, baju kebaya moden, baju kurung, maxi dan banyak lagi pada harga yang mampu milik buat semua peminat pakaian Muslimah.  LANAFIRA juga menyediakan pakaian mesra wuduk dan khas untuk ibu-ibu yang menyusukan anak-anak.

Trendy, Affordable, Quality 
(Bergaya, Mampu milik, Bermutu)

Bergaya, mampu milik dan bermutu memang tidak dapat dinafikan rekaan di butik LANAFIRA ni memang cantik dan pasti membuat sipemakai nampak lebih bergaya dan anggun dan pihak LANAFIRA memahami citarasa pelanggan dan sangat menitik berat akan keselesaan si pemakai.  Oleh itu LANAFIRA juga menyediakan barangan perhiasan yang sangat ekslusif hanya terdapat di butiknya.

Untuk mengurangkan penat meng'Google" tips fesyen terkini, nak beli buku atau majalan fesyen tapi mahal dan tebal-tebal, apa kata korang download ebook kat sini > e-book LANAFIRA <

Antara 2 rekaan yang menjadi pilihan yang menarik perhatian dan menjadi idaman Umi antaranya adalah:

Aira Kebaya Peplum - RM89
Tampil klasik dan sempurna untuk sebarang acara sepanjang tahun dan pasti membuat sipemakai seperti seorang puteri.  Padankanlah dengan seluar skinny mahupun jeans kita tetap nampak bergaya dan anggun.  Terdapat 5 pilihan warna iaitu Purple, Shocking Pink, Cream, Black dan Baby Blue
Melissa Long Dress - RM140
Memang boleh menampakkan kita sangat elegant dan bergaya dengan kain labuh beropol dan yang pastinya kita tetap nampak sopan tanpa perlu perhiasan tambahan.  Ada 3 pilihan warna iaitu dusty pink, brown dan mint green


Keistimewanya dengan pakaian di LANAFIRA yang patut kita tahu

  • Pakaian berjenama Malaysia dan 100% keluaran bumiputera, bergaya, mampu milik dan bermutu
  • Pakaian mesra wuduk yang sememangnya dicari buat para muslimah untuk memudahkan kita mengambil wuduk 
  • Harga yang ditawarkan adalah harga mampu milik serta berpatutan dengan rekaannya
  • Pelbagai rekaan di LANAFIRA tiada dikedai atau butik yang lain.

Untuk memudahkan kita membuat pembelian atas talian Umi syorkan korang terus daftar akaun di www.lanafira.com dengan mendaftar menggunakan akaun Facebook atau Google, lepas tu kemaskini maklumat serta alamat untuk memudahkan pembelian dan penghantaran dan seterusnya boleh la terjah pakaian yang menjadi idaman hati. Korang juga boleh jengah ke social media kepunyaan LANAFIRA seperti dibawah ni.

Website : www.lanafira.com

Instagram : @lanafiraoffical

Facebook page : www.facebook.com/lanafiraofficial

1 comment:

Terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! Kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah. Komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Post Top Ad