Bersempena Tahun Baharu Cina yang akan kunjung tiba bulan Februari nanti, Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan telah mengumumkan Kempen ‘Wang bersama Shopee’ dengan pelbagai hadiah berjumlah lebih daripada RM1 juta untuk penggunanya. Bonanza membeli-belah yang berlangsung selama 6 minggu ini akan bermula dari 15 Januari dan berakhir pada 25 Februari. wow kann

Klik dan baca sini >  Shopee dengan pencapaian memberangsangkan

Fortune-Ang-Pao_SS
'Fortune Ang Pao' Kempen ‘Wang bersama Shopee’

Sebagai sebahagian kempen, Shopee memperkenalkan permainan ‘Fortune Ang Pao’ yang menawarkan pelbagai hadiah berjumlah lebih RM1 juta untuk pengguna yang mengambil bahagian. Bermula 15 Januari hingga 23 Februari, pengguna boleh bermain untuk memenangi Shopee Coins, baucar dan lebih 20,000 unit Tiket Emas (Golden Tickets) setiap hari dan setiap Tiket Emas merupakan cabutan bertuah untuk memenangi hadiah termasuk jongkong emas bernilai lebih RM500 setiap satu, hadiah mingguan berbentuk wang tunai berjumlah RM1,500 dan hadiah utama berbentuk wang tunai berjumlah RM8,888. Hadiah lain termasuk bank kuasa, aksesori komputer, perkakas rumah dan banyak lagi.

'Fortune Ang Pao' Kempen ‘Wang bersama Shopee’

Jualan Kilat Shopee yang dijadualkan 5 kali sehari dengan hadiah tambahan menerusi permainan secara langsung di Facebook Rasmi Shopee dan pengguna juga berpeluang memenangi Kotak Kemakmuran Shopee (Shopee Prosperity Boxes); 88,888 unit Shopee Coins dan percutian untuk dua orang ke Disneyland Hong Kong dengan hanya mendaftarkan diri di acara Facebook ‘Wang bersama Shopee sempena Tahun Baharu Cina 2018’ (Wang With Shopee this CNY 2018). Semakin ramai pengguna yang mendaftarkan diri, semakin banyak hadiah terkunci boleh dimenangi termasuklah hadiah percutian ke destinasi misteri bernilai RM10,000 apabila pendaftaran mencapai bilangan 18,888 orang. “Perayaan Tahun Baharu Cina merupakan antara sambutan terbesar di sebuah negara berbilang kaum seperti Malaysia.

'Fortune Ang Pao' Kempen ‘Wang bersama Shopee’


Perayaan Tahun Baharu Cina merupakan antara sambutan terbesar di sebuah negara berbilang kaum seperti Malaysia. Sempena sambutan ini, Shopee menawarkan pelbagai pilihan produk dari kategori Kesihatan & Kecantikan, Perhiasan & Perkakas Rumah, Fesyen, Barang Runcit; Permainan, Kanak-kanak & Bayi, Telefon Bimbit & Gajet serta banyak lagi untuk memenuhi keperluan setiap isi rumah. Dengan tawaran hebat tersebut, kami melancarkan Kempen ‘Wang bersama Shopee’ yang akan menambahkan keriangan pada musim perayaan ini,” kata Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee

Sempena sambutan ini, Shopee menawarkan pelbagai pilihan produk dari kategori Kesihatan & Kecantikan, Perhiasan & Perkakas Rumah, Fesyen, Barang Runcit; Permainan, Kanak-kanak & Bayi, Telefon Bimbit & Gajet serta banyak lagi untuk memenuhi keperluan setiap isi rumah dan bersempena Tahun Baharu Cina kali ini, Shopee berusahasama dengan lebih 60 jenama terkemuka daripada Shopee Mall termasuk PETRONAS, Reckitt Benckiser, L’Oreal, OPPO, Super, Watsons, Nestle, Unilever, Tommee Tippee, Deerma, Photobook, dan Xixili untuk melancarkan promosi dan potongan harga sehingga 90% ke atas pelbagai produk.

Sejajar dengan komitmen untuk membantu lebih banyak usahawan dan syarikat meluaskan rangkaian mereka menerusi e-Dagang, Shopee turut menjalinkan usahasama dengan perunding feng shui bertaraf selebriti, YBhg. Dato’ Joey Yap untuk melancarkan Kedai Rasmi beliau  https://shopee.com.my/joeyyapstore. Usahasama ini merupakan yang pertama terjalin antara seorang perunding feng shui dengan platform e-Dagang di rantau ini.“Kami berbangga dapat melancarkan Kedai Rasmi kami di Shopee pada Tahun Baharu Cina ini.
Bagi meraikan usahasama ini, kami menawarkan tiket percuma ke acara ‘Feng Shui & Astrology 2018 Live in Kuala Lumpur’ untuk 80 pelanggan pertama yang membuat pembelian minima RM30 dari kedai dalam talian kami,” kata YBhg. Dato’ Joey Yap. 


Acara tersebut akan dianjurkan pada 27 Januari 2018 (sesi Bahasa Kantonis) di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur. Peminat bidang metafizik Cina boleh membeli buku terbitan terbaharu dan barangan eksklusif beliau berharga antara RM23 dan RM116 dari capaian


Untuk maklumat lanjut tentang ‘Wang bersama Shopee’,
layari: https://shopee.com.my/m/wangwithshopee

Untuk mendaftarkan diri ke acara Facebook
‘Wang bersama Shopee sempena Tahun Baharu Cina 2018’,
layari: https://www.facebook.com/events/321714045010187/

Apa-apa pun, pastikan korang sentiasa meneroka aplikasi Shopee untuk mendapatkan harga murah dan jaminann barangan tulen Shopee Mall
#WangWithShopee
9 Comments

 1. fuhhh.. shopee macam-macam yang diaorang tawarkan :D

  ReplyDelete
 2. good sharing.. tak pnah beli lg kat shoppee.. boleh try nih..

  ReplyDelete
 3. wallaweyh !! menyampah dengan Shopee ni, itu la.. harijadi dia, dia bagi hadiah.. aidilfitri dia bagi hadiah.. raya cina dia bagi hadiah.. krismas dia bagi hadiah.. hee~ atie orang pertama beratur kat apps dorang kak..

  ReplyDelete
 4. So many things to buy, not enough money. This is a good opportunity to win some Shopee coins! All the best to us!

  ReplyDelete
 5. wah best nyer tawaran dia. Benda2 ni lah buat kite habis duit je haha

  ReplyDelete
 6. More reason to shop at Shopee :)
  I like fortune ang pao!

  ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! Kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah. Komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!