Gong Xi Fa Chai 2010 di Taman Negara - Part 3 21/2/10 - IAMFUZY™ Malaysia Lifestyle Blog

TERKINI

Post Top Ad

Gong Xi Fa Chai 2010 di Taman Negara - Part 3 21/2/10


Kami check in di Woodlands Resort yang cantik!

Pengalaman meredah hutan untuk ke canopy walk aka jambatan gantung memang meletihkan dan memenatkan..mmg taubat tak nak buat lagi dahh hehe

Image may contain: outdoor


Image may contain: one or more people

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.




No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people

Image may contain: outdoor


Image may contain: text

Dah cakap dengan dhubby yang SSL tak sanggup nak redah hutan dah so tunggu naik boat balik ke hotel jer...fenattt dan sebelum tu main2 air sungai la dulu

Image may contain: one or more people

Image may contain: outdoor

Bila sampai ke hotel, apa lagi anak2 pun layan la berenang kat kolam mandi

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.


Image may contain: outdoor

Haaa ni la bintang yang menghantui kami dan buat tido kami tak keruan..memang besar riang2 ni..menakutkan bunyi dia tu

No automatic alt text available.























No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! Kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah. Komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Post Top Ad