Showing posts from January, 2011Show All
Astro oh Astro

http://en.wikipedia.org/wiki/Akademi_Fantasia Kalau betullah Ahmad Dhani ni Pengetua AF7 rasanya ramai yang boikot AF tahun ni.  Ishh Malaysia ni macam hard up sangat dengan orang seberang yang tak pernah jemu dok mengata, m…

Blackberry..the target 2011

Last week waktu gi reformat/upgrade my Curve kat Celcom, I terus terjatuh cinta pada Bold3.  Memang mantap! and wish I have $$$ to buy dan sampai ke hari ni masih terbayang2 terngiang2 betapa hebatnya my smartphone idamank…

Ilmu utk dikongsi bersama :                                                                                                                                                                                                       …

Hey fashionistas! Hassle free shopping when you're shopping at @Jipaban! Sign up as a shopper and shop your souls away!

Celaru, Keliru perihal dotcom

Aduss..tengah berkira2 untuk mendotcomkan own blog long time ago and recently terasa yang amat sangat aka desperate sangat nak mendotcomkan my blog tapi hingga kini masih tak buat2 sebab me myself mmg fuzzy aka skeptical heheh…

Betul ker?...macam x percaya jer yang FB akan tutup pada 15 March 2011...tu semua macam standard way untuk dapat ranking balik ler tu.  Kok yer pun mungkin untuk "maintenance" atau "upgrade" dan yg pelik sanga…

[Music Video] Adira - Ilusi (OST Awan Dania 3)

Fall in love with this song soooo much...dont know why but like it!

7 Facts in the world..must read!!

1. Your eyes is the only part that you cannot wash with soap 2. You cannot count your hair 3. Your tongue cannot reach all your teeth 4. Only the stupid ones will do no 3 5. You will smile because your tongue c…

Yeahhhhh...school days again for 2011.  As usual the girls have to sleep early since they need to wake up at 0615 to get prepared to school.  This time and this year its gonna still be 5 kiddos going to school leyyy.  Ammar Razi …

Icha new toy 311210

Akhirnya we got Icha her long request toy...the bicycle!  After came back from SMKWM2 we both were sooo tired and thinking of buying the bicycle in the evening.  After resting for some times me and D'Hubby went to buy food (…

Orientasi SMKWM2 31 Dec 2010

Kak Yang eager sungguh nak pergi sekolah walau keinginannya untuk ke sekolah berasrama penuh tidak tercapai since she only got 4A1B for her UPSR...memang pun both me n D'Hubby tak berapa nak melepaskan dia    since she will…

2011 Happy New Year !

Happy New Year 2011 Cant think much coz need to sleep early for my dearest nephew is getting married tomorow 01 Jan 2011 and we need to travel about 1.5hrs to reach the destination but D'Hubby still on his lappy …