Showing posts from December, 2012Show All
Hari Orientasi si notty girl Icha..

Pejam celik..pejam celik dah masuk sekolah rendah sibudak notty ni..kemain ceria dia nak masuk sekolah yg sebenar-benar sekolah tu..cepat betul masa berlalu dan sikecik ni pun dah makin besar dan makin nakal.  Semoga Icha menjadi…

Hari Orientasi..Icha dah masuk sekolah!

Cepat sungguh masa berlalu...my applepieicha dah nak masuk sekolah rendah..lepas 6 tahun akan ke sekolah menengah...arghh and me getting older each year too..semoga my applepieicha menjadi orang yang cemerlang dan anak solehah..A…

Hari Orientasi sibongsu Icha

Akhirnya sibongsu menjejaki alam persekolahan yang sebenar2nya sekolah. Ummi dan ayah (tukang ambik gambor) bersemangat kat hari orientasi our applepie Nur Iesha Nadira...semoga menjadi pelajar beriman, cemerlang dan berjaya di d…

SURPRISEEEE...ITALIAN RAINBOW CAKE

Lihat la anak gadis dah pandai buat kek gitu...Umi depa erkkk...mmg tak minat kek tp sejak anak2 dh pandai buat kek dan suka membuatnya Umi nyer pun join sekali..yg pasti mmg D'hubby tersenyum lebar dapat makan kek Thanks K…