Assalamualaikum wbt..Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua.


Senarai Hadiah Wang Tunai RM50 x 5 pemenangWang Tunai RM20 x 1 pemenangWang Tunai Rm10 x 2 pemenang1 Pek Slimmtreats Chia Seeds Bernilai RM20  X 10 pemenang.Syarat-syarat penyertaan:
1-Mestilah warna negara Malaysia yang mempunyai blog .2-Buat satu entry dengan  Tajuk Giveaway " GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017" ..3- Like dan Follow penaja di bawah :- (ikut je la apa yang korang ada..fb, Ig, blog dsb)Slimmtreats:


http://www.facebook.com/slimmtreats (like page -optional)Nora Misnan:(follow blog +like page)Jamil Hashim:

http://belogsjm.blogspot.my  (Follow blog & G+)Nadiah Hanum:


Instagram.com/nadiah_ciknad/ (Follow blog & IG)Aida Hanafiah: 

http://www.adianiez.com (follow blog )


**Doakan semoga semua penaja dilimpahkan rezeki dan terus berjaya.

4- Copy & paste code  ke html post blog

Jangan lupa share entry give away korang di facebook (jika ada).Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 jam  12 malam..Pemenang akan di pilih melalui random dan hanya bagi yang memenuhi syarat-syarat penyertaan,.

Semoga Berjaya semua..


sekian..

Mudahkan...

0 Comments