Buat anak-anak yang sedang menanti keputusan, rasanya semua dah dapat tahu keputusan dan mungkin sudah dan sedang meyiapkan apa yang patut dibawah dihari pendaftaran nanti kan.

Buat yang tidak mendapat penempatan boleh lah membuat rayuan dan InsyaAllah pasti ada jalan penyelesaian dan teruskan berusaha untuk terus berjaya dalam bidang yang diingini. 
sumber afterschool


Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi dan tahniah  KY Amanda berjaya mendapat penempatan di UMP..fuhh jauh jugak tu tapi tu bidang yang diminati dengan dia sendiri berminat untuk belajar bahasa Jerman seperti Umi yang dah berkarat bila nak bertutur ni hahha.  Namun tidak ada kepastian kalau KY akan kesana sebab kadar yuran per semester yang sangat tinggi dari apa yang Umi jengah online.  Option ke 2 adalah UPM dan ke 3 ialah UTM. Adakah mungkin dia boleh dapat tawaran lain selepas dia dapat tawaran dari UMP?  

Apa-apa pun kita tunggu jer apa yang seterusnya lagipun tarikh pendaftaran tu DH pulak kena ke luar daerah dan Umi sendiri pun kena buat sedikit kaji selidik hehe

11 Comments

 1. Wah tahniah Ky... bukan mudah course ni...

  ReplyDelete
 2. Tahniah Amanda...semoga success ....

  ReplyDelete
 3. Syukur...syukur...syukur....tahniah Amanda.

  ReplyDelete
 4. Tahniah ky.. Wah suka linguistik ye

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terima kasih MamaPP..both engineering dan bahasa German to be specific heehe

   Delete
 5. Dekat juga tu kak. Tahniah KY.

  ReplyDelete
  Replies
  1. terima kasih Ana..mmg dekat tp mcm nak tunggu second option sbb the fees tu too expensive..tp entah la

   Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! Kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah. Komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!