-->

iamfuzy.com™ Lifestyle Blog

Lifestyle Blog

January 22, 2019

8 Juta Special Bloglist Sayiddah Napisah!

Wah dah 8juta plus plus pageview dak kecik Sayidah Napisah yang lebih mesra dipanggil Kak Cik atau lebih mesra dipanggil KC. Memang comel dan pipi pau hahaha...jangan marah Umi tau KC

Jom kita join 8 juta special bloglist KC ni.

Seperti biasa tekan kat banner untuk ke link blog dak KC ni.

KC ni tak lokek dengan ilmu dan tu antara yang special tentang KC ni dan dia pakar matetmatik. 


8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

psst...KC ni single lagi tau tapi tak tahu la kot ada yang menunggu hehe.

Tarikh tutup : 26 Januari 2019, so masih sempat lagi..Good luck guys!


7 comments:

  1. mama pun ada join good luck umifuzy

    ReplyDelete
  2. Hi! Datang singgah! Done follow sini by Google+ & GFC #510

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya. Join jugak, jemput singgah.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! Kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah. Komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!