RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma

by - April 17, 2021

RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma | Pelbagai cara yang dilakukan oleh sebilangan kita untuk meningkatkan ekonomi diri antaranya dengan berniaga untuk menjana pendapatan serta ekonomi. Ramai mencuba untuk mula berniaga apatah lagi keadaan kewangan menjadi tidak menentu dan terjejas akibat dari pandemik Covid 19 yang melanda yang masih tidak nampak bila akan berakhir.

Semua orang boleh mula berniaga dan menjana pendapatan bagi meningkatkan ekonomi diri, sama ada melakukannya secara sepenuh masa atau sampingan walaupun dalam tempoh pandemik ini.

RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma


Menurut, Raz Mohd, Timbalan Naib Presiden Kanan RichWorks International Sdn Bhd (RichWorks), banyak peluang yang ada untuk menjana pendapatan dalam era digitalisasi dengan ramai orang meluangkan banyak masa secara online  di media sosial, namun tidak ramai usahawan yang tahu cara untuk mula berniaga dengan betul yang menyebabkan mereka tidak mendapat hasil seperti yang diharapkan.

“Ada segelintir daripada mereka ini hanya mula bisnes sebab terikut kawan ataupun nak keuntungan cepat yang akhirnya buatkan ia tidak bertahan lama. Sebab itu, ada yang tukar-tukar bisnes macam tukar baju.

“Tapi semua ini dapat diubah jika kita mula berniaga dengan asas dan prinsip yang betul bagi seseorang usahawan itu dapat menghasilkan jualan dari ratusan, ribuan, hingga ratusan ribu ringgit, insyaAllah,” katanya ketika ditemui pemberita selepas pelancaran Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga di sini, hari ini.

 

Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021

RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma

RichWorks juga membawakan secara langsung pelancaran ini menerusi Facebook Page, YouTube dan Instagram Azizan Osman dengan pelbagai aktiviti dan perkongsian usahawan selama 8 jam secara terus-menerus.

RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma

Pelancaran ini juga bersempena dengan Inner Circle Meeting (ICM) dihadiri lebih 300 ahli Titanium berada di bawah program permentoran RichWorks bersama Mentor Keusahawanan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr Azizan Osman yang diadakan dengan kebenaran pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN) dengan pematuhan prosedur operasi standard (SOP).

RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma

RichWorks sebagai syarikat penganjur acara dan seminar terbesar dalam keusahawanan dan pemasaran di negara yang diasaskan Azizan sejak 2008 telah melatih dan membimbing lebih 1.1 juta orang dalam pelbagai industri di dalam dan luar negara yang mana pada tahun lalu saja, 777 usahawan PKS yang dibimbing dalam program mentoring Spire dan Titanium berjaya menjana jualan melebihi RM2 bilion.

Visi RichWorks adalah menjadi 'Netflix' Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan results dan penyelesaian yang dipercayai di platform dalam talian - RichWorks.com untuk Inspire, Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia.



RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma


RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma

Tambahnya, RichWorks nak melatih dan bimbing lebih ramai orang untuk dapat membina bisnes yang berjaya di mana pun tahap mereka berada, baru bermula, berkembang dan nak meluaskan lagi bisnes berdasarkan pengalaman dan ilmu yang terbukti berhasil melahirkan ramai usahawan berjaya sejak ditubuhkan hampir 13 tahun lalu.

“Semua orang sebenarnya boleh berjaya dalam bisnes jika adanya formula MESTI. MESTI ini bermaksud mentor, ‘elmu’, sistem, tindakan dan impian.

“MESTI ini jika diikuti sepenuhnya boleh elakkan usahawan itu daripada melakukan kesilapan-kesilapan yang boleh melambatkan kejayaan malah lebih teruk menyebabkan bisnes mereka melingkup,” jelasnya.

RichWorks Anjur Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara Percuma


Dalam pada itu, Radz memberitahu, program Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga yang akan berlangsung pada 23 hingga 25 April nanti ditaja sepenuhnya RichWorks tanpa sebarang pembayaran perlu dibuat oleh para peserta.

Bakal peserta cuma perlu membuat pendaftaran menerusi laman web di www.BinaBisnesBerjaya.com untuk menempahkan tiket untuk hadir program virtual online ini.

“Mari kita beri peluang kepada diri sendiri, sertai dan dapatkan sebanyak ilmu terbukti berjaya yang dikongsikan nanti bagi bantu anda mula dalam bisnes. Mulakan langkah anda sekarang,” ujarnya lagi.

Jadi, jom rebut peluang untuk sertai Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021 Secara PERCUMA anjuran RichWorks ni, terus daftar sekarang dan dapatkan ilmu supaya anda tidak melakukan kesilapan berulangkali  atau dapat mengelakkan diri dari melakukan kesilapan untuk terus berjaya.

Untuk daftar Program ini layari laman web www.binabisnesberjaya.com sekarang.

Tentang RichWorks International

Richworks International Sdn Bhd adalah penganjur acara dan seminar terbesar di Malaysia dalam bidang pembangunan keusahawanan dan pemasaran. Sepanjang 13 tahun yang lalu sejak 2008, RichWorks telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Master Coach Azizan Osman dan menarik lebih daripada 1,100,000 peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar live dan dalam talian (virtual online). Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24 bulan.

Visi RichWorks adalah menjadi 'Netflix' Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan results dan penyelesaian yang dipercayai di platform dalam talian - RichWorks.com untuk Inspire, Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia.

Tentang Datuk Wira Dr Azizan Osman

Accredited Business, Marketing & Leadership Coach, Mentor & Strategist, Serial Entrepreneur & Best-Selling Author Azizan, seorang World Class Business Educator dan Asia's No.1 Business, Marketing & Leadership Coach terkenal dengan keupayaan uniknya untuk membimbing anak muridnya sehingga mendapat peningkatan luar biasa dalam perniagaan dan beribu-ribu pemilik perniagaan dan usahawan telah berjaya menerusi strategi dan metodologi kejayaannya yang telah terbukti untuk meningkatkan pertumbuhan perniagaan mereka dari sifar hingga mencecah jualan berjuta-juta ringgit.


Untuk keterangan lanjut anda boleh hubungi pihak RichWorks 

Richworks International Sdn Bhd

RichQ, No.77 Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor

Laman web: www.richworks.com

Tel: 1-300-88-2424

Email : info@richworks.com 

You May Also Like

4 Comments

  1. Betul tu kak, semua orang boleh berniaga tapi ilmu kena ada juga untuk pastikan perniagaan yang kita bina tu boleh bertahan & menjana pendapatan. Bagus ada program ni. Percuma pula tu. Kena ambil peluang.

    ReplyDelete
  2. Program Doc Azizan memang berbaloi untuk join!

    ReplyDelete
  3. Terbaiklah program macam ni sesuai sangat untuk boost semangat usahawan

    ReplyDelete
  4. Program macam ni bagussss sebab boleh tolong usahawan yang baru berjinak jinak nak mulakan bisnes, nak buat bisnes kena ada ilmu kan, nanti bisnes separuh jalan je.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! Kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah. Komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!