Showing posts from 2014Show All
Happy birthday Eqah

Happy Birthday Eqah! Thank you for being a great, helpful and hardworking staff.  Wishing you best of luck and success always Surprised to get such celebration with expensive tiramisu and big apple on her specia…

Dec 2014 Balik kampung

17/12/14 Short visit with kiddos  #penang   #leyrafamily #penangperanakanmansion   #stopover 16/12/14  Ku ukir nama mu di awan Gunung Jerai....  — at  Puncak Gunung Jerai . 16/12/14  Nyum nyummm..got it again utk halwa d…

Family dining di Cafe Lapis

Hari tu belanja Ayong sempena graduasi kat cafe, jadi ingat nak bawak anak2 pulak ke POPS tapi penuh la pulak dan since adik SSL tak datang jemput anak2 dia so bawak la diaorang sekali dan ajak jugak adik dan wife dia join se…

Resepi Mee Kari Citarasa Sendiri Yang Sedap Dan Mudah

Resepi Mee Kari Citarasa Sendiri Yang Sedap Dan Mudah | Dulu SSL tak suka makan mee tapi sejak kahwin memang dah terminat sebab dhubby suka makan mee..dan selalu buat mee goreng je tapi kali ni teringin nak buat mee kari dan Alh…

Bonding Time With Family Is the Best Always

Alhamdulillah, feeling great when we have time and dining together at Nandos KL Festival Mall, 8 of us having dinner together, talking, smiling, laughing, joking and the best is the bonding and time we have to be together A …

Selesai Majlis Konvokesyen Ayong Azmer Raikan Di Pop's

Alhamdulillah, tahniah Ayong Azmer-Razli kerana berjaya menamatkan pengajian dengan agak cemerlang walau bukan 4 flat tapi Umi dan ayah bangga dan semoga adik2 akan menjadikan Ayong idola dan contoh untuk mereka terus maju jaya.…

Happy Anniversary..22 yrs till Jannah

Kehebatan dan Keajaiban Solat Dhuha

Solat Sunat Dhuha boleh dianggap sebagai rasa terima kasih seseorang hamba kepada Allah SWT atas segala berkah hidup yang diberikan-Nya. Rasulullah SAW tidak pernah meninggalkan solat ini tanpa keuzuran dan umat Islam amat…

Makan Malam di Chop n' Steak Kg Baru

Berkejar SSL balik sebab d'hubby dah buat temujanji nak jumpa kawan sekolah dia yang turun KL dengan isteri dan anak2..almaklumla kan cuti sekolah...jarang sekali isteri dia nak ikut sebab diaorang duk kat Perlis tp untuk hu…