Showing posts from July, 2015Show All
Kejadian di KL Sentral untuk kes FINAS ^_^

ni kejadian terjadi bila kena pi ke pejabat MAS kat KL Sentral untuk issue tiket group FINAS nak ke Sarawak.  Dek sebab ada issue tak selesai so kami pun jalan-jalan cuci mata dan isi perut.  Dh lagi pun masuk waktu makan kannn …

CERITERA DARI HOLLYWOOD..DEPA NI MUSLIM EH??

h urmm...hari tu waktu dok google terbaca pulak pasai celebrity Hollywood yang beragama Islam..just nak share jer.  Tak dak yang hebat atau istimewa pun depa pada pengamatan cheq macam Zayn Malik, Mike Tyson, Janet Jackson tp yan…

CERITERA DARI HOLLYWOOD..DEPA NI MUSLIM EH??

h urmm...hari tu waktu dok google terbaca pulak pasai celebrity Hollywood yang beragama Islam..just nak share jer.  Tak dak yang hebat atau istimewa pun depa pada pengamatan cheq macam Zayn Malik, Mike Tyson, Janet Jackson tp yan…

Syawal 1436 : Raya pertama dengan mak dan abah di Kuala Lumpur

Assalammualaikum wbt. Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua kenalan.   Tahun ni kami sekeluarga bertema warna ungu..kalau tengok gambar nampak tak sama sbb bukan beli kain dan tempah tp beli kat kedai je. Maklumla t…

Selamat Tinggal Ramadan..Melangkah ke Syawal 1436H

Selamat Tinggal Ramadan..Melangkah ke Syawal 1436H | Dalam dok mengemas baju dalam almari...sempat pulak menyelak buku simpanan kad2 raya dan kad2 lain la selain kad undangan kawin teman2..kad valentine (masa zaman jahiliah tu.…

RAMADAN 18 : KENA TINGGAL LAGIKK..

ish..ish..ishhhh kena tinggal lagik kan..kali ni D'hubby nak ke Terengganu.  Hari Jumaat lepas the LeyRas berbuka kat rumah mak sebab D'hubby kena shooting Majlis berbuka puasa kat Istana Negara dan bagitau nk ke dapat ca…