Showing posts from January, 2017Show All
Giveaway Sephia by Nik Ainaa : DL190217

Jom kita join GA Sephia ni..seperti selalu mudah jer untuk serta..klik kat banner dan tau apa yang perlu dibuat ya..ehh macam tak biasa pulak dah.. Tarikh tutup : 19 Februari 2017 Selamat bersegmen!

Orang Gong Xi Fa Chai..kita pun ada sesi ziarah - bab 1

Assalammualaikum wbt.. Mood bercuti tak habis lagi tapi usaha utk post sbb takut terlupa kisah hujung minggu yang padat kami..hari Jumaat lepas 27 Jan, Umi ambil cuti sempena CNY bukan nak cuci rumah ke atau nak pasang lampu l…

Segmen Bloglist Februari by SyazHarzaysMinme

Waktu blogwalking pepagi Jumaat ni nampak segmen pencarian bloglist dari Syaz Harzays Minme ni..klik pada banner dan tadaaaa...syarat2 mudah sekali.  Moh turut serta kita! Jom bersegmen dan gud luck!

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Ya Allah..Ya Tuhan Kami Jadikanlah pagi..pagi yang membuka pintu REZEKI, pagi yang penuh KETENANGAN pagi yang MEMUDA…

Wordless Wednesday 2017 #4 : Korang pernah kena?

Assalammualaikum wbt

Outing ke Banting - Bagan Lalang - Pantai Morib

Assalammualaikum wbt Ahad lepas 15 Jan 2017 kami sekeluarga menjengah Kak Yang kat Banting sebab hari tu hari outing jadi dia boleh keluar berlibur diluar tapi kena balik sebelum jam 7 malam.  Umi pun bangun pepagi memasak Nasi…

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

Assalamualaikum wbt.. Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk  …

Product Update : Korea di Ritz Carlton Kuala Lumpur

Assalamualaikum wbt Hari Jumaat 20 Jan 2017 yang lepas Umi ke jemputan Tourism Korea dan kali ni KTO buat dinner kat Banquet Hall, Ritz Carlton Kual Lumpur ..huihh dah makin dasat KTO ni..yela budget pun dh banyak tu yang boleh…

Product Update oleh Tourism Thailand

Assalammualaikum wbt 12 Jan 2017 bertempat di Berjaya Times Square, dapat jugak Umi luangkan masa ke product update oleh Tourism Thailand dan yang pertama dalam 2017 ni..kalau Tourism Thailand ni depa mmg ramai dengan para dele…

Keputusan AJL 31..Tahniah Dayang Nurfaizah

Assalammualaikum wbt Ingat nak tido awal dah sebab sedih hoki pasukan Malaysia kalah pada Ireland 3 - 0 tup2 dhubby frust buka AJL..eh awat cheq lupa la pulak..jadi dah tertengok tu terus la melekat sampai habis. Anugerah Jua…

Terima kasih daun keladi !

Assalammualaikum wbt Terima kasih duo kaki travel blogger +Scdha Sein  dan +Jari Manis   atas hadiah keychain yang dah selamat diterima petang Khamis lepas.. Memula nampak kat mailbox tu dok tertanya jugak..eh siapa la pulak…