Showing posts from 2013Show All
Pet Player Rules

Here my personal experiences: Buy pets who logged in within 3 days or less. Buy pretty or interesting ones because you want to sell them fast. By buying big pets you must look first if they are worth to be …

Salam Maal Hijrah 1435H

Salam Maal Hijrah 1435H | Assalamualaikum. Bersempena dengan ketibaan 1 Muharram 1435 Hijrah bersamaan 5 November 2013 ini, saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan Salam Maal Hijrah kepada semua umat Islam seluruh Malaysia…

PETS BY TAGGED ~ BERSUKAN JARI JEMARI

Hurmmm..i seems commited with this new game..its fun but for young girls they need to be careful in this social media.  Anyway I enjoy playing pets and here sharing tips I have had this account very long time because of busines…

Kes mencabut gigi sicilik Icha

Alahai si bongsu ni memang banyak akal hatta banyak kerenah betul. Gigi bawah dia tu dah lama longgar dan bila diperati dah tumbuh gigi baru...ishh rasa geram jer nak tolong cabutkan hihi..ditahankan rasa tangan …

MY WISH AND OUR WISH ~ HAPPY 21 YEARS ANNIVERSARY

01 Nov 1992 - 01 Nov 2013  21 c o l o u r f u l years Wish I can catch a rainbow to give it to you When you are feeling sad and blue   Wish I can enter your heart To know what's bothering inside When you can&…

21 tahun bersama..terima kasih kekasih ku

01 November 2013..genap sudah 21 tahun usia perkahwinan sy dan en hubby...pahit manis..suka duka selama 21tahun bersama dan dikurniakan dgn 6 cahaya mata..semoga berkekalan hingga ke jannah.  Betapa beruntungnya sesiapa yg menda…

Happy 21st Anniversary..with love till Jannah

Lovely Text Icon

Lovely Text Icon ☮ ✈ ♋ 웃 유 ☠ ☯ ♥ ✌ ✖ ☢ ☣ ☤ ❖ Σ ⊗ ♒ ♠ Ω ♤ ♣ ♧ ♡ ♦♢♔ ♕ ♚ ♛ ★ ☆ ✮ ✯ ☄ ☾ ☽ ☼ ☀ ☁ ☂ ☃ ☻ ☺ ۞ ۩ ♬ ✄ ✂ ✆ ✉ ✦ ✧ ∞ ♂ ♀ ☿ ❤ ❥ ❦ ❧ ™ ® © ✗ ✘ ⊗ ♒ ▢ ▲ △ ▼ ▽ ◆ ◇ ○ ◎ ● ◯ Δ ◕ ◔ ʊ ϟ ღ 回 ₪ ✓ ✔ ✕ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ ™©® ¿¡½⅓⅔¼¾ …

Resepi Lemon Chicken Citarasa Sendiri

Resepi Lemon Chicken Citarasa Sendiri | Sebenarnya dah tak tahu nak masak apa dah..asyik asyik ayam goreng, ayam bercili, ayam paprik tak pun ayam masak lemak cili api..tetiba terasa nak masak lemon chicken pulak maka jadi lah me…

My sweetie Icha dgn dentist tak bertauliah

Mesti terkezut dgn tajuk tu...dentist x bertauliah tu siapa lagi kalau bukan Ummi dia...nak suruh Ayah dia? hehehe nak jengah pun x berani kannnn...mwahhh kat darling hubby sikit Nampak dak muka dia yg merah dengan mata…

Dulu Farmville sekarang Pets!

Kegilaan  bermain game ni dah lama hilang dan terakhir bermain Farmville dekat Facebook..fuhh jenuh tiap2 hari bangun untuk jirus pokok, harvest la, pastu tolong kawan sampai boleh main Mafia sebab bila main Mafia boleh dapat ex…

Resepi : Ikan Senangin Masak Lada

Resepi istimewa dari mak yang cukup menyelerakan bila makan dengan nasi panas.  Fuhh teringat pulak waktu dalam pantang, makan nasi panas dengan lauk ni pun dah mencukupi, dengan rasa masam dan lepas makan rasa berbahang jer hehe…

The wishes that makes me smiling

As usual, my ex boss have never failed to wish me from far and his wishes is always short but always makes me grinning

Dubai 2013 / Part 3 - Perjalanan sehari ke Ras Al Khaimah

10 Mei 2013 Gihan berkali2 cakap nak datang jemput jadi tak la kemana2 juga SSL batalkan lunch date dengan Aslam.  Tapi sebenarnya dah makin berusia ni rasa macam kurang manis pulak kan keluar berdua dengan Aslam walaupun kat …

Dubai 2013 / Part 2 - Arabian Travel Mart yang hectic

Assalammualaikum wbt Akhirnya sempat jugak post cerita-cerita masa kat hari tu.  Fuhh mmg lewat la nk bercerita lagipun bukan ada byk cerita pun sebab rutin yg sama jer bila ke Dubai ni...sales sales dan sales selain berjump…